maanantai 9. maaliskuuta 2015

The paketti

Zooplussalta tuli tänään kaksi pakettia tuttuun tapaansa kotiinkuljetuksella ovelle saakka.


Nyt löytyy ruokaa joksikin aikaa. Miamoria on meillä syöty hyvillä mielin, ja sitä onkin ollut hyvä sekoittaa "pahoihin" ruokiin. Animondan purkkiruoista on tykätty kanasta ja ankasta, mutta kalkkuna ja kani ei ole kelvannut. Kahta muuta makua (kalkkuna ja katkarapu sekä lihalautanen) en ole vielä kokeillut, mutta toivotaan että kelpaavat, sen verran tätä ruokaa on!
Bozitan kania tuli ostettua ihan reippaasti - on nimittäin ainoaa Bozitaa joka kelpaa. Bozita ruokana on hinta-laatusuhteeltaan ihan loistavaa: lihaa löytyy paljon mutta ei kasviksia, ei viljoja eikä sokereita. Olisi ihan mahtavaa, jos sitä menisi meillä enemmän, mutta valitettavasti ainakin Luka nirsoilee sen suhteen. Löytyisihän näitä keinoja opettaa syömään, mutta lähdetään siihen myöhemmin - nyt mennään sillä mitä on!

Ruoan lisäksi paketista löytyy edusmatto hiekkalaatikolle. Lattia on kissojen tulon jälkeen ollut, no, hiekkaa täynnä, ja sitä on tullut tassujen mukana ruokapöydälle, sänkyyn... kaikkialle! Toivotaan, että matto auttaa pitämään edes enimmät hiekat hiekkalaatikon lähistöllä!
Nystyräpalloja meillä onkin jo muutama kappale. Niiden kanssa leikitään melko vaihtelevasti: harvemmin ne jaksavat kiinnostaa, mutta silloin kun kiinnostavat, niin niiden perässä juostaan ympäri asuntoa! Lisäksi rapinapallot tulivat uutena leluna taloon. Uskoisin, että nämä saavat meillä aika paljon suosiota. Kaikki rapisevat lelut (rapisevat höyhenkepit, rapinahiiret..) ovat nimittäin niitä parhaita ja kiinnostavimpia.
Höyhenkeppejä löytyy jo kolme (joista yksi on taittunut keskeltä ja toisesta on kaikki höyhenet irronneet), mutta en usko että niitä voi meillä koskaan olla liikaa. Niitä on kiva jahdata, ja vielä kivempaa on kun toinen kissa kuljettaa lelua suussa ja toinen alkaa leikkiä kepin toisella päällä!
Höyhenkeppejä piti tulla kolme. Kuvassa kuitenkin näkyy kaksi. Ei ollut kovin vaikea arvata, mihin yksi oli ehtinyt kadota sillä välin kun lappasin tavaroita pöydälle kuvausta varten:


Toinen paketti pitääkin sisällään 30 kg Tigerino Canada -kissanhiekkaa. Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta alan (varmuuden vuoksi) sekoitella vanhaan hiekkaan uutta vähän kerrallaan, jos tämä sopisi meille paremmin.

- Siiri, Luka & Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti